Pomoc pre Mária pacienta v bdelej kome

Pomoc pre Mária pacienta v bdelej kome
Rehabilitácia v Neurorehabilitačnom centre Šoproň
Michaela Hulikova
Mario Hulik
161 €
800 €
20%

SPECTRUM venuje Máriovi 111 eur na rehabilitáciu v Neurorehabilitačnom centre Šoproni.

Pred 11timi rokmi bol Mário Hulik 21 ročný mladý muž plný energie a plánov do života. V jednom okamihu sa všetko zmenilo. Autonehoda. Doktori mu nedávali nádej, rodina to však videla inak. Verila, že to Mário zvládne. A on skutočne prežil. Jeho zdravotný stav sa po pár dňoch stabilizoval ale diagnóza bola krutá – bdelá kóma.

Rodina pevne verí, že príde deň a Mário prehovorí. Po piatich mesiacoch strávených v nemocnici, si rodina zobrala Mária domov do osobnej starostlivosti.
Mama sa venuje Máriovi 24hodin denne už 11ty rok. Popri všetkom začali hľadať odborníkov a rôzne druhy liečby pre pacientov v bdelej kóme. Pri hľadaní, sa na nich usmialo šťastie a dozvedeli sa o rehabilitačnom centre v Šoproni. Rehabilitácia v tomto centre Máriovi veľmi pomáha, vidia pozitívne výsledky, čo ich veľmi teší. Mário túto rehabilitáciu navštevuje párkrát do roka. No je pre rodinu veľmi finančne náročná, keďže si ju musia hradiť v plnej sume sami. Nie je podporovaná zdravotnými poisťovňami.
Touto formou by sme Vás chceli požiadať o finančnú pomoc, ktorá umožní Máriovi liečbu.
V mene Mária veľké ĎAKUJEM! Uvedomujem si, že Mário nieje jediný, ktorý potrebuje pomoc od okolia. Ale nezostáva nám nič iné, ako skúsiť takouto formou umožnenie rehabilitácie pre Mária. Ďakujeme.

Zoznam darcov a darov

Miro (09.07.2017) 20 €
SPECTRUM (11.04.2017) 111 €
s láskou
Anonym (11.04.2017) 30 €
Pán Boh mi dožičil, aby som mohol pomôcť zase Vám. Poďakujte prosím aj v mojom mene Panu Bohu, aj keď viem, že môj príspevok nieje veľký.