Valentínka

Valentínka
Životné potreby, lieky
Kamila Hornáčková
Valentínka Hangurbadžová
131 €
2000 €
7%

SPECTRUM venuje Valentínke 111 eu na životné potreby.

Obraciam sa na Vás so žiadosťou o pomoc. Volám sa Margita Hangurbadžová. Bývam s manželom a našimi deťmi v malej obci pod Vysokými Tatrami. Naša finančná situácia nebola nikdy dobrá, ale vždy sme si vedeli nejako poradiť. Avšak až do času kedy nám ochorela dcérka Valentína, nar. 09.01.2009. Valentínke diagnostikovali dňa 03.08.2016 onkologické ochorenie hrubého čreva a ženských orgánov.
Po určení diagnózy sa začal kolotoč vyšetrení, hospitalizácií a následných operácií. Valentínka podstúpila dve operácie súčasne dňa 10.08.2016 v Košickej nemocnici.
Snažíme sa jej byť čo najväčšou oporou. Riadime sa pokynmi lekárov, chodíme po všetkých potrebných vyšetreniach, čo nám zaberá veľmi veľa času a v neposlednom rade aj financií.
Nemôžme však s manželom zabúdať na ostatné naše 3 deti, ktorým chceme taktiež zabezpečovať potreby každodenného života. Robíme čo len vieme, aj napriek tomu je to veľmi ťažké.
Už sme sa obrátili na viaceré inštitúcie, kde nám bola pomoc poskytnutá, za čo sme veľmi vďační. Dcérke by sme však chceli dopriať kvalitnejšiu stravu a vitamíny, ktoré v súčasnosti, tak veľmi potrebuje. Je nám veľmi ťažko, keď si musíme každý deň prepočítavať každé euro a rozmýšľať, či budeme mať v nasledujúci deň na stravu, lieky a to nie len pre Valentínu, ale aj ostatné deti.
S manželom sme nezamestnaní, nie však preto, že by sme sa zamestnať nechceli, ale práve z uvedených dôvodov, ktoré som vyššie opísala.

Milí darcovia, sme veľmi vďační za Vašu doterajšiu pomoc, no naša situácia je aj naďalej zložitá, aj keď nie až taká komplikovaná.
Aj vďaka Vám  a dobrým ľuďom z nášho okolia sme si mohli zaobstarať staršie autíčko, čo uľahčí prevoz našej dcérky do nemocníc.
Samozrejme sme jej mohli dopriať aj kvalitnejšiu stravu, lieky, oblečenie a drobnosti, ktoré jej pomohli na chvíľku zabudnúť na jej trápenie.
Opätovne sa na Vás obraciam so žiadosťou o pomoc a za čokoľvek, čo pomôže mojej rodine vopred ďakujem, mama Margita. 

Zoznam darcov a darov

Lucia (21.06.2017) 20 €
SPECTRUM (06.06.2017) 111 €
s láskou