Zachráňme streetball ihrisko na Haanovej ul.

Zachráňme streetball ihrisko na Haanovej ul.
rekonštrukcia basketbalových košov
Martina a Ľuboš Tvrdoňovci
Bilingválne gymnázium C.S.Lewisa
208 €
1200 €
17%

SPECTRUM venuje deťom z ihriska na Haanovej 111 eur na ekonštrukciu košov.

Milí priatelia,

minulý rok bola v areáli školy na Haanovej ulici č. 28 (bývalá Hočiminová ul. známa ako „Hočka“) zahájená prestavba školského dvora.

V strede asfaltovej plochy vyrástlo ihrisko pre futbal, volejbal, nohejbal, tenis. Rekonštrukcia sa však nedotkla pôvodného basketbaloveho ihriska, čo nám je ľúto. 

Pomôžte nám to zmeniť a zachrániť, čo sa ešte dá. 

Konštrukcie basketbalových košov sú pôvodné (vyše 30-ročné). Z dôvodu bezpečnosti ich ďalšieho využívania, sme sa rozhodli pre ich kompletnú rekonštrukciu (t.zn. odstrániť pôvodný náter - opieskovať, pozvárať, pozinkovať). Predbežná cena nákladov je 1 200 €/ 3 konštrukcie (obdobné stoja viac ako 3 000 €). Ceny zahŕňa náklady na materiál a prepravu (Prácu si firma vykonávajúca tieto činnosti účtovať nebude).

Obraciame sa na všetkých, komu leží na srdci rozvoj basketbalu v Petržalke (špeciálne na mieste, ktoré bolo minimálne po dve desaťročia centrom streetballu v Bratislave a vyrástli, či hrali tu mnohí basketbaloví reprezentanti) s prosbou o FINANČNÝ PRÍSPEVOK NA REKONŠTRUKCIU BASKETBALOVÉHO IHRISKA PODĽA VÁŠHO ÚVÁŽENIA a ponúknuť tak naším deťom možnosť rozvíjať pod holým nebom svoje basketbalové umenie a na čerstvom vzduchu zažívať spoločne čarovné emócie pri športovaní.  

Ďakujeme vám za vašu podporu a neváhajte si prijsť zahrať :)

Tomáš Just a Róber Pekarčík

mladí i basketbaloví seniori

Zachráňme streetball ihrisko na Haanovej ul. Zachráňme streetball ihrisko na Haanovej ul. Zachráňme streetball ihrisko na Haanovej ul. Zachráňme streetball ihrisko na Haanovej ul. Zachráňme streetball ihrisko na Haanovej ul.

Zoznam darcov a darov

SPECTRUM (31.08.2017) 111 €
s láskou
Beata Borošová (27.07.2017) 20 €
Lubica Slimakova (27.07.2017) 20 €
Maria Kamasova (29.05.2017) 10 €
Aj ja som si sem chodievala a budem rada ked sem budem moct priviest aj svojho syna.
Pupo (29.05.2017) 32 €
Snad ihrisko vydrzi!
Stanislava Pekarcikova (27.05.2017) 15 €
Drzim palce mladenci, prideme Vas podporit pri montazi!