Pomoc pre Tomáška Pauloviča

Pomoc pre Tomáška Pauloviča
Rehabilitačný pobyt pre syna Tomáška v zariadení Neurino v Šamoríne
Jana Paulovicova
Tomáš Paulovič
897 €
1000 €
90%

SPECTRUM venuje Tomáškovi 111 eur na rehabilitačný pobyt. 

        Som mama Tomáška Pauloviča a touto cestou prosím dobrých ľudí o finančnú pomoc na jeho rehabilitačný pobyt v zariadení Neurino v Šamoríne. Sama mám od detstva zdravotné problémy so zrakom, kvôli čomu mi trikrát operovali oči. Navštevovala som základnú školu pre slabozrakých v Bratislave, potom učilište v Levoči. Na masérskom kurze som sa zoznámila s manželom, ktorý je tiež slabozraký. Obaja sme invalidní dôchodcovia.

      Dňa 26.09.2006 sa nám narodil syn Tomáško. Po pôrode mu stanovili diagnózu detská mozgová obrna. Keď mal 3 mesiace, dostal prvý epileptický záchvat. Do piatich rokov ho epileptické záchvaty trápili raz aj dvakrát do mesiaca. Odborný lekár v Prahe mu nastavil lieky a epileptické záchvaty už majú iný priebeh, ale občas sa ešte vyskytujú. Keď mal Tomáško päť rokov, operovali mu nožičky, má skrátené šľachy a následkom toho nechodí.Presúva sa štvornožky alebo pomocou invalidného vozíka. Tomáško sa začal neskoro učiť rozprávať a stále s ním chodíme raz do mesiaca k logopedičke, a tiež k očnej lekárke, lebo má aj slabý zrak. Navštevuje Špeciálnu školu, kde sa učí počítať a poznávať písmenká. Do školy chodí rád, lebo tam má kamarátov, čo veľmi prospieva jeho psychickému stavu. Napriek tomu, že sme zdravotne znevýhodnení, vychovávame syna doma. Pomáha nám moja osobná asistentka. Naša rodina sa nachádza v ťažkej životnej a finančnej situácii. Neustále zápasíme s nedostatkom peňazí na lieky, rehabilitáciu, hygienu a pod.
Zo všetkých síl sa snažíme robiť všetko pre akékoľvek zlepšenie zdravotného stavu nášho syna, aby napredoval vo vývine. Preto budeme vďační za finančný príspevok pre Tomáška na fyzioterapeutické liečenie v zariadení Neurino v Šamoríne. Veríme, že to pomôže zmierniť dôsledky jeho vážnej diagnózy.

Ďakujeme, že ste si prečítali náš príbeh, ďakujeme Vám za pochopenie a za poskytnutie príspevku pre Tomáška.

Zoznam darcov a darov

J&M Kotúľovci (26.12.2017) 8 €
GTS food festival donations (02.11.2017) 341 €
Všetko dobré, hlavne veľa zdravia vám zo srdca želá IBM GTS.
HaleMini s.r.o. (13.10.2017) 32 €
MB (12.10.2017) 400 €
Anonymný darca (08.10.2017) 5 €
SPECTRUM (05.10.2017) 111 €
Všetko dobré!