Operácia ULZIBAT pre Tomáška

Operácia ULZIBAT pre Tomáška
Operácia ULZIBAT
Ľubomíra Martvoňová
Tomáš Martvoň
220 €
2500 €
9%

SPECTRUM venuje Tomáškovi 77 Euro na operáciu ULZIBAT.

Tomáš je naše tretie dieťa, ktoré nemalo toľko šťastia a po náročnej chorobe - zhubnom nádore na mieche sa mu zmenil celý život. Aj keď nám neustále neurologička opakovala, že sa máme pripraviť na možnosť, že náš syn Tomáško bude na invalidnom vozíku, tak sa nevzdávame a stále hľadáme nové možnosti ako Tomáškovi zlepšiť jeho zdravotný stav a skvalitniť život.


Už niekoľkokrát sme absolvovali liečebné pobyty, ako sú rehabilitačné cvičenia Thera Suit, masáže, plávanie. Každá rehabilitácia ho posúva vpred, či po fyzickej alebo psychickej stránke. Sú to maličkosti, ale pre nás znamenajú veľmi veľa. Jeho zdravotný stav sme konzultovali so špecialistom v Kladne, kde by mu vedeli operačne uvolniť poskracované šľachy.Tato operáci je pre Tomáška neodkladne veľmi potrebná. Výhodou tejto metódy je, že operácia trvá len niekoľko minút, hospitalizácia 24 hodín a regenerácia prebieha doma. Po operácii neostávajú jazvy, a čo je najdôležitejšie odpadá sádrovanie.
Operácia ULZIBAT je žiaľ, finančné náročná a stojí 2500€. Slovenské zdravotné poisťovne dané zákroky nepreplácajú, nakoľko sa jedná o tzv. "nadštandard" a pacienti si daný zákrok plne hradia sami. Napriek všetkému žijeme tak ako iní ľudia. Chceme pre naše dieťa hlavne zdravie, najväčší dar života. Všetko ostatné sa dá kúpiť. Nič nemá takú cenu ako zdravie!
Tomáš chodí do 3 ročníka na gymnáziu v Námestove, je veľmi šikovný a budúci rok sa bude hlásiť na vysokú školu. Stále potrebujeme financovať rehabilitácie a sme odkázaní na pomoc iných ľudí. Takže veríme, že sa nájdu ľudia, ktorí by chceli nášho syna podporiť. Každé jedno euro ide na liečbu TOMAŠKA! Preto ak by ste sa rozhodli pomôcť nášmu Tomáškovi budeme Vám veľmi vďační.
Ďakujeme všetkým ľudom, ktorých osud a príbeh nášho bojovníka nenechal ľahostajnými a pomôžu mu v boji o zdravie a začlenenie sa do spoločnosti ako jeho plnohodnotného jedinca.

Zoznam darcov a darov

Miroslava Šinkovičová (03.05.2019) 8 €
Prajem veľa síl celej rodinke
Carmen Uhlíková (26.04.2019) 25 €
Bojuj!!! Stojí to za to ????
Monika Mészárosová (21.02.2019) 100 €
Držím palce!
Romana Radosová (19.02.2019) 10 €
Prajem veľa síl a nech operácia dopadne čo najlepšie.
Spectrum (07.02.2019) 77 €
S láskou :-)