Spolu to zvládneme

Spolu to zvládneme
Špeciálna strava (diabetická,..), lieky, vitamíny, depozit na spoločný podnájom
Maják nádeje
Michaela Šimková
Pošli DOBRO mamám
698 €
2500 €
28%
Mamke Michaele a jej 3 synom venujeme štartovné 250 €. Vďaka trom darcom znásobime Vaše dary, maximálne však do výšky 200 € na jeden príbeh.
Znásobovanie ukončíme, akonáhle bude dosiahnutá cieľová suma.
V Majáku nádeje pomáhame rodinám v hmotnej a sociálnej núdzi a pani Michaela je približne pol roka našou klientkou. Chodí k nám pravidelne na poradenstvo, pomáhame jej s materiálnou aj potravinou pomocou. Chodí aj na tvorivé dielne a formačné aktivity a s deťmi aj na naše rodinné výlety. 
Michaela je mladou mamkou 3 malých synov, ktorých miluje a je vďačná za nich. S otcom detí nemôžu bývať spolu, kvôli financiám. Ona býva so svojou mamou a súrodencami a on býva v inom meste.
Všetci synovia majú zdravotné problémy. Narodili sa síce ako zdravé bábätká, avšak postupne nastali zdravotné komplikácie.
Prvý synček po 2 mesiacoch prestal jesť a mal teploty. Hospitalizovali ho. Po 3 týždňoch dostal zápal uška z klimatizácie v nemocnici. Lieky nezaberali. Operovali ho a dali mu do uška rúrky. Pomohlo to. 
Druhý syn, keď mal 5 rokov, boli na poradni, kde sa nakazil od chorých v čakárni. Nasledovali časté hospitalizácie a stále nové diagnózy. Nasadili mu špeciálnu stravu. Zistili, že pravú obličku má o dosť menšiu než ľavú. Stále je v liečbe.
Tretí syn zrazu čo zjedol, vyvracal, mal zápchy, až prestal mať stolicu. Bol často hospitalizovaný. Zistili, že má 3x zúžené hrubé črevo, má špeciálnu stravu a čaká ho operácia.
Michaela túži, aby deti boli zdravé a mohli bývať spolu s ich otcom ako rodina.
Prosíme pomôžte nám umožniť im to, aby mamka nebola na všetko sama.
Ďakujeme.
Spolu to zvládneme Spolu to zvládneme

Zoznam darcov a darov

Pošli Dobro mamám - štartovné (03.06.2020) 250 €
Aukcia so SasHe.sk (02.06.2020) 148 €
Pošli Dobro mamám - znásobovanie (29.05.2020) 150 €
Monika Cicoňová (29.05.2020) 150 €