Prosba na záchranu života

Prosba na záchranu života
Liečba larvoterapiou v Levoči
Nina Fizolínová
Mária Dobiášová
111 €
2500 €
4%

SPECTRUM venuje pani Márii 111 eur na liečbu.

Drahý darcovia, obraciam sa na Vás s prosbou o finančnú pomoc pre moju svokru, ktorá trpí piatimi smrteľnými diagnózami: Diabetes, ktorý vytvoril vredy predkolenia, ischémiou srdca - hrozí trombóza, zúžené pľúca a chodí na dialýzu. Svokrin problém je už dlhodobý. Lieči sa už 5 rokov a bercové vredy sa stále nehoja. Táto liečba je dlhodobá, komplikovaná a finančne náročná. Aj keď jej poisťovňa hradí len určité množstvo obvezového materiálu a náplaste, jej spotreba je vyššia, takže si musíme všetko kupovať sami. Len za 25ks náplasti zaplatí 25eur. Teraz je tu inzulín, množstvo liekov bez ktorých by nefungovala.
Posledný mesiac sa jej stav rapídne zhoršil, zostala imobilná a inkontinentná. Keďže sme vybavili invalidný vozík, na polohovateľnú posteľ už nemá nárok. Dostala ťažké depresie a úplne rezignovala, keďže nevidí výsledky v liečbe. Ale je tu ešte jedna možnosť, ktorá by jej zachránila ešte končatiny pred amputáciou. V Levočskej nemocnici sa venujú liečbe mušími larvami, ale táto liečba je finančne náročná, aj keď pobyt v nemocnici hradí poisťovňa, mušie larvy si musíme zaplatiť sami. Hovorí sa, že zdravie si za peniaze nekúpiš, ale žiaľ svokra si ho kúpiť musí. Nakoľko žije zo starobného dôchodku, túto liečbu si zaplatiť nemá z čoho.
Dobrí ľudia veľmi Vás prosím o pomoc pre ňu, má len 60 rokov a neskutočne trpí bolesťami každý deň. Pomôžte jej, prosím, aby ešte s nami vydržala dlhý čas. Zo srdca Vám ďakujem.

Zoznam darcov a darov

SPECTRUM (13.03.2017) 111 €
s láskou