Teplo pre rodinu v ťažkej sociálnej situácii

Teplo pre rodinu v ťažkej sociálnej situácii
Výmena starých a nefunkčných okien
Erika Moháriová, sociálna pracovníčka
Rodina Drapáková
221 €
2000 €
11%

 

SPECTRUM venuje rodinke 111 eur ako prvý vklad do zbierky na nové okná.

Dobrý deň,

       pracujem ako sociálna pracovníčka komunitného centra. Počas výkonu svojej práce sa stretávam s osudmi mnohých ľudí a rodín, ktoré mi nie sú ľahostajné. Osud pani Marcely sa mi vryl hlboko do srdca. Pred 3-mi rokmi bola rodina poznačená ťažkou životnou skúškou - stratou rodinného príslušníka. Smrť člena rodiny prináša so sebou neskutočnú bolesť a utrpenie, prináša so sebou stratu istoty, zabezpečenia, bezpečia a lásky. Pani Marcela v jeden deň dostala najhoršiu správu akú môže niekto počuť. Jej manžel, otec detí sa obesil. Nechal po sebe smútiacu rodinu - manželku a svoje tri deti.
Rodina sa so stratou člena rodiny ťažko zmierovala, bola potrebná lekárska starostlivosť. Pani Marcela musela ťažkú životnú situáciu zvládnuť, bojovať za svoje deti. Odvtedy prešli už tri roky, bolesť je však stále rovnaká silná. Našťastie pani Marcela má oporu vo svojich deťoch, ktoré jej robia radosť, dodávajú energiu a silu zvládať každodenné starosti. Pani Marcela je nezamestnaná, poberá sociálne dávky, sirotský a vdovský dôchodok. Každý rok v zimnom období sa najviac obáva, ako zvládnu studené a chladné dni. Jej okná sú veľmi staré, nefunkčné, zatekajú, chýbajú sklá. Každá zima je pre pani Marcelu náročná a trápi ju, že tým trpia aj jej deti. Prostredníctvom Vašich darov by som chcela podať pomocnú ruku pani Marcele a uľahčiť jej ťažkú životnú situáciu a zabezpečiť teplo počas zimných mesiacov. Nech rodina pani Marcely má radosť a úsmev na tvári, a pocíti teplo nielen v byte ale aj vo svojich srdciach.
Veľmi pekne ďakujem! Erika Moháriová

Teplo pre rodinu v ťažkej sociálnej situácii Teplo pre rodinu v ťažkej sociálnej situácii Teplo pre rodinu v ťažkej sociálnej situácii Teplo pre rodinu v ťažkej sociálnej situácii Teplo pre rodinu v ťažkej sociálnej situácii

Zoznam darcov a darov

Pavol Slovík (29.12.2017) 50 €
:)
J&M Kotúľovci (26.12.2017) 8 €
anonym anonym (20.12.2017) 20 €
drzim palce!
Marián Komár (11.12.2017) 32 €
Pre krajšie Vianoce
SPECTRUM (11.10.2017) 111 €
Všetko dobré!