Pomoc pre moju jedinečnú maminku

Pomoc pre moju jedinečnú maminku
Lieky, zakladné životné potreby
Natalia Sarkoziova
Natália Šarkoziová
136 €
700 €
19%
  SPECTRUM venuje Natálkinej mamine 111 eur na základné životné potreby.  
 
Chcela by som sa podeliť so všetkými dobrými ľuďmi, ktorí sa s cieľom pomôcť ocitnú na tomto skvelom portáli o starosti, ktoré nám vmietol osud do cesty.
Volám sa Natálka, mám 19 rokov a hľadám pomoc pre najmilovanejšieho človeka, ktorý v mojom živote je. Je to moja drahá mamička, ktorá nemala nikdy ľahký život, ale vždy stála pri nás a aj napriek nepriazni osudu som vedela, že sme pre ňu všetkým.
Po rozvode sme žili skutočne ťažký život aj na ulici, okúsili sme, aké to je. No i vtedy to bola práve mamina, ktorá bojovala, aby sme nemuseli trpieť. Asi nikdy jej nebudem môcť oplatiť všetku lásku či opateru, to by som musela žiť asi 3 životy! Veľa matiek boj vzdá, no ja moju maminu obdivujem a je pre mňa vzorom, keď raz budem aj ja matkou. Dôvod, prečo sa obraciam s prosbou o pomoc, nie je moja láska k nej, ale núti ma k tomu iný dôvod, a ten je ochorenie mojej maminy. Ďalšou ranou osudu prišla totiž choroba rakoviny prsníka, nalomila silu mojej maminky. Odmietla operáciu prsníka, prešla chemoterapiou i ožarovaním. Verím, že hlavne veľa žien pochopí, že odstránenie prsníka nie je jednoduché rozhodnutie. Nie je to tom, že nechce bojovať, nie je to ani strach. Hoci mám o maminu neustály strach, plne rešpektujem jej rozhodnutie. Momentálne je jediným príjmom invalidný dôchodok, ktorého výška je však len 203 Eur. Bývame v prenájme, za ktorý hradíme 220 Eur. Lieky ,strava, vitamíny  -  tieto zakladnépotreby u nás bez pomoci súrodencov a príležitostných pomocí nadácie by ani neboli. Mamine sa pridružili ochorenia tráviaceho traktu, i ochorenie štítnej žľazy a pomaly je viacej liekov než jedla. Je mi to veľmi ľúto a ťažko na srdci vidieť ju takto upadať. Momentálne končím tretí ročník školy, a hoci som mala v záujme pokračovať ďalej, nemožem. Musím si nájsť prácu a dopomôcť mamine s financiami. Viem, že to nebude ľahké, ale verím tomu, že bojovnosť som hádam zdedila J. Financie, ktoré žiadam pre maminu, by som chcela hlavne na jej lieky a vitamíny , ktoré si nemôžeme dovoliť.
Vopred by som sa rada poďakovala darcom, ktorí nám budú ochotní pomôcť. Maminku má každý človek len jednu a pre každého je výnimočná práve tá jeho a to je na tom to najkrajšie. Ďakujem!

Zoznam darcov a darov

Anonymný darca (28.11.2017) 25 €
SPECTRUM (19.10.2017) 111 €
Všetko dobré!